Kom alvast helemaal in de
Songfestival stemming!

Boek vocal group Close-Up voor een live optreden

Zaterdag 9 en zondag 10 mei

Genieten van het Eurovisie Songfestival kan dit jaar volop!

Vocal group Close-Up uit Alkmaar biedt je de kans om in de week voor de grand finale alvast helemaal in de Songfestival stemming te komen: op zaterdag 9 en zondag 10 mei hebben wij nog ruimte voor boekingen om jouw evenement (groot of klein) tot een nog groter succes te maken of om jouw klanten een onvergetelijke beleving mee te geven.

Songfestivalnummers van kort en langer geleden passeren de revue: van Arcade tot Ding-a-Dong en van herkenbare meezingers tot vergeten pareltjes.

Top van Nederland

Met 21 zangers en zangeressen zetten wij ons Songfestivaloptreden op geheel eigen manier neer: hoge kwaliteit zang, 4- tot 8-stemmig en alles a capella – dus zonder instrumenten – gezongen.

Die kwaliteit is verzekerd, want Close-Up behoort al jaren tot de top van Nederland in de lichte muziek en heeft in de loop der jaren verschillende prijzen op festivals in de wacht gesleept.

Boek ons op 9 en 10 mei!

Vol = vol, dus doe snel een aanvraag via onderstaand formulier. Esther belt je vervolgens voor de mogelijkheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een kort optreden van 30 minuten verzorgen of meerdere sets van 30 minuten.

Eerst meer zien?

Begrijpelijk! Hieronder kan je onze video’s bekijken.

Boek ons nu!

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.