Verras jouw Valentijn!

Stiekem verliefd? Of hou je na al die jaren nog net zoveel van je partner? Laat dan weten wat je voor jouw dierbare voelt en verras jouw Valentijn met een persoonlijke videoboodschap en online liefdeslied van Close-Up.

Wat we voor je gaan doen.

Voor €35 bezorgt één van de Close-Uppers op Valentijnsdag een boeket, een romantische kaart en een QR-code bij jouw Valentijn aan de deur. Uiteraard doen we dat coronaproof. Wij vertellen je geliefde erbij dat hij of zij er maar eens goed voor moet gaan zitten om de QR-code te scannen met telefoon of tablet. Want…..met het scannen krijgt jouw Valentijn direct onze jazzy versie van het ultieme liefdeslied ´Time after time´ te zien & horen. Dit nummer werd eerder gezongen door grootheden als Shirley Bassey, Frank Sinatra en Barbra Streisand. Het mooiste: je kondigt het nummer zelf aan! In een korte videoboodschap leg jij uit aan de ontvanger waarom diegene deze muzikale groet & bloemen ontvangt.

Wat we van je nodig hebben.

Verras jouw Valentijn op een originele manier en doe snel een aanvraag via het onderstaande formulier. Jouw geliefde gaat dit nooit meer vergeten!

Wil je eerst meer van Close-up zien?

Begrijpelijk! Hieronder krijg je alvast een voorproefje van onze optredens.

Boek ons! *

* Je zit nergens aan vast als je bovenstaand formulier invult. We nemen binnen drie dagen contact met je op.

Heb je nog vragen?

Volg ons